Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Τζούμα πήρε ο Νίκος Ζερβός ο οποίος έχει υπάρξει στενός συνεργάτης του. Ο Νίκος Ζερβός υποστήριξε πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε με χιούμορ κάτι που όπως λέει ήταν φανερό ενώ χαρακτήρισε αστείο το ότι υπήρξαν τόσο έντονες αντιδράσεις.

«Τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάνω από 2-3 ταινίες μαζί, ήταν άψογος συνεργάτης, έξυπνος, αλλά πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ. Είχε έναν κυνισμό στο χιούμορ του το οποίο μπορώ να ονομάσω και μαύρο χιούμορ. Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας που ξέρω θα έλεγε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε πολύ. Προφανώς είναι πλάκα αλλά είναι χοντρή πλάκα. Είναι φανερό από τον τρόπο που απάντησε ότι έκανε ένα είδος σαρκασμού» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ζερβός.

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Ζερβός είπε πως και εκείνος έχει σκεφτεί να… καρυδώσει μια γυναίκα όταν τον ζαλίζει με τη φλυαρία της αλλά αυτό λέει, είναι στα πλαίσια καλαμπουριού.

«Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μιλάνε πολύ; Είναι γελοίο. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Είπε κάτι ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες.

Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας ήθελε να πει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μας πρήζουν. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε» είπε ο Νίκος Ζερβός.