Συστατικά

4 μεγάλα αχλάδια
2-3 κουτ. της σούπας μέλι
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, καθαρίζεις και κόβεις τα αχλάδια σε μικρά κομμάτια.
Μεταφέρεις τα αχλάδια σε ένα τηγάνι, ρίχνεις το μέλι και τα σοτάρεις, μέχρι να καραμελωθούν.
Σε ένα μπολ, ενοποιείς ανακατεύοντας το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια, μέχρι να σχηματιστεί ένα κρεμώδες γεύμα.
Σερβίρεις σε ένα μπολ, βάζοντας στη βάση το μείγμα με το γιαούρτι και από πάνω το αχλάδι. Γαρνίρεις με λίγο μέλι.

Πηγή: tlife.gr