Για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού μετά από αρκετές προσπάθειες εξωσωματικής αλλά και πώς βιώνει το πρώτο διάστημα με τον γιο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Λεμπέσης.

Έχει περάσει ένας μήνας από τον ερχομό του μωρού σας στη ζωή. Ποια τα συναισθήματά σας;

Γ.Λ: Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μας. Είναι μαγική η εμπειρία που βιώνουμε για την οποία παλέψαμε πολύ

Σ.Τ: Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου προσπαθούσα να φανταστώ πως είναι το μωρό. Ό,τι κι αν σκεφτόμουν όμως, όπως και αν ονειρευόμουν εκείνη τη στιγμή, δεν είχε καμία σχέση με τα συναισθήματα που με κατέκλυσαν όταν το αντίκρυσα. Είμαι πολύ συγκινημένη και απόλυτα ευτυχισμένη.

Πως είναι το πρώτο διάστημα με το μωράκι στο σπίτι;

Σ.Τ: Το πρώτο δεκαήμερο. μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι είχε γίνει, με τον Γιώργο απλώς κοιταζόμασταν στα μάτια και βουρκώναμε. Απολαμβάνουμε κάθε μας στιγμή.

Γ.Λ: Τις πρώτες δυο ημέρες στο μαιευτήριο, δε σταματούσαν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου. Αισθανόμουν βαθιά και ισχυρή συγκίνηση, ένα μοναδικό συναίσθημα. Επίσης, είναι υπέροχο το ότι οι φίλοι μας που μας τηλεφωνούσαν για να μας ευχηθούν, ένιωθαν το ίδιο ρίγος ευτυχίας. Καταλάβαινα μάλιστα ότι και εκείνοι δάκρυζαν από χαρά. Ήταν πολύ όμορφο ότι μας έδειχναν με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους.

Πηγή: Hello