Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε φέτος να περάσει τις ημέρες των γιορτών εκτός Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι τις Γαλλικές Άλπεις και την Courchevel, έναν από τους πιο διάσημους πολυτελείς προορισμούς της Ευρώπης.

Ειδικά, κατά την περίοδο των γιορτών το θέρετρο κατακλύζεται από κόσμο και ανθρώπος του διεθνούς jet set. Φέτος, λόγω της εξελισσόμενης πανδημίας τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε μέχρι εκεί παρέα με δύο στενές της φίλες.

Η παρουσιάστρια του Style me up μπορεί να έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και τα τηλεοπτικά της καθήκοντα, ωστόσο φαίνεται πως κράτησε τις καλύτερες φωτογραφίες της για το τέλος, όπως αναφέρει το bovary.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες της, μέσα από το ξύλινο σαλέ της με την μοναδική θέα στα χιόνια.

Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή ανάρτηση που προκάλεσε σχόλια είναι η φωτογραφία της που μας εύχεται καλή χρονιά, φορώντας μόνο το πάπλωμα της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βγήκε στο μπαλκόνι της και απόλαυσε τον χειμερινό ήλιο σε μια σειρά από άκρως σέξι πόζες μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα της. «Fresh start and infinite possibilities,»μας ευχήθηκε και μας χάρισε μια τολμηρή πόζα.