Τρόμος για οικογένεια στην Πάρνηθα, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ένας λύκος και άρπαξε το σκύλο τους. Στη συνέχεια χάθηκε στο δάσος.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής προγράμματος του Myradio Νίκος Νικολακόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιέγραψε το απίστευτο σοκ του όταν κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής βόλτας στην Πάρνηθα τους επιτέθηκε λύκος.

Οπως ο ίδιος περιέγραψε, την ώρα που κατευθυνόταν με την 14χρονη κόρη του και το σκυλί τους προς το αυτοκίνητο, το οποίο είχαν παρκάρει έξω από το καταφύγιο στο Μπάφι, ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβουν ένας λύκος επιτέθηκε στο τετράποδο.

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω, τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» είπε μεταξύ άλλων περιγράφοντας τη σοκαριστική στιγμή.

Μάταια ο ίδιος προσπάθησε να τρομάξει τον λύκο για να αφήσει τον σκύλο τους. Ο Νίκος Νικολακόπουλος δήλωσε ότι έχουν στενοχωρηθεί με το χαμό του σκύλου τους. «Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει… έτσι όπως επιτέθηκε, βεβαίως πήγε για το σκυλί, αλλά θα μπορούσα να είμαι εγώ ή πολύ περισσότερο η κόρη μου» συμπλήρωσε.