Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, αποχαιρέτησε σήμερα το μεσημέρι τον Στέλιο Σεραφείδη, σε τελετή που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Αιγάλεω.

Το παρών στο τελευταίο «αντίο» σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες αλλά και προσωπικότητες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, έδωσε ο διοικητικός της ηγέτης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Στον ναό βρέθηκαν οι παίκτες και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, καθώς και ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Γιαννίκης.

Αυτοί που συγκλόνισαν όμως με την παρουσία τους ήταν οι παλαίμαχοι της ομάδας, πρώην συμπαίκτες του, με τον Κώστα Νεστορίδη να είναι συντετριμμένος, μέλη παλιών διοικήσεων της ομάδας, όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ στον ναό βρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής Μίμης Δεληγιάννης, και ο γιατρός του Στέλιου Σεραφείδη, Πάρης Κοσμίδης.

Από πολιτικά στελέχη, ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας, γνωστός για την οπαδική του προτίμηση στην Ένωση, όπως και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια και τον Δήμο.

Πηγή: SportFM