Ο Χρήστος Πλαϊνης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την σειρά, Άγριες Μέλισσες.

Ο Χρήστος Πλαϊνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας πως δεν παρακολουθεί τη σειρά.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: «Κι εγώ χθες ενημερώθηκα ότι θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια τις επόμενες δύο εβδομάδες γιατί μας χτύπησε κι εμάς αυτή η θύελλα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται, απλά κάποιοι συνάδελφοι έχουν βρεθεί θετικοί, οπότε αλλάζει το πρόγραμμα και προσπαθούμε να τα βολέψουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν βλέπω Άγριες Μέλισσες. Έχω εικόνα τι γίνεται στο σίριαλ γιατί διαβάζω πολύ καλά όλα τα σενάρια, απλά δεν κάθομαι μετά να το δω ή θα κάτσω σπάνια να δω λίγα πράγματα. Δεν θέλω να με βλέπω. Βλέπω μόνο λάθη και πράγματα που δεν μου αρέσουν».

Ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει η ζωή μου με τις Άγριες Μέλισσες. Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε κομμάτι αυτής της δουλειάς, αλλά κάποια σημαντική αλλαγή δεν έχω νιώσει. Πρώτη φορά είμαι σε μια δουλειά τρία χρόνια. Για μένα, τρία χρόνια σε μια δουλειά, είναι πολύ. Αν στην αρχή μου έλεγε κάποιος ότι θα πάει αυτή η δουλειά τρία χρόνια, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν θα πω το ναι».