Έχετε ποτέ ανοίξει την πόρτα σε κάποιον χαμογελώντας, αλλά εκείνος δεν σας κοίταξε κάν; Μήπως ευχαριστήσατε έναν υπάλληλο και εκείνος σας έριξε απλώς ένα βλέμμα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ξέρετε πως είναι να έρχεστε άμεσα αντιμέτωποι με έναν αχάριστο άνθρωπο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτές οι στιγμές στη ζωή είναι αρκετά αστείες, αφού κάνεις κάτι όμορφο και τελικά αυτό σου γυρίζει ως «χαστούκι».

Ορισμένοι άνθρωποι απλώς δεν μπορούν να πουν «ευχαριστώ», «παρακαλώ» ή «συγγνώμη». Δεν είναι στη φύση τους και ίσως γι’ αυτό να φταίει το ζώδιό τους. Σε ποια ανήκουν οι πιο αχάριστοι άνθρωποι;

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι θα εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για ένα δώρο, αλλά όταν πρόκειται για πράξεις αγάπης και προσφοράς, όπως π.χ. να περάσετε χρόνο μαζί (χρόνο τον οποίο σας παρακαλούσαν να είστε μαζί) δεν σκοπεύουν να εκφράσουν το «ευχαριστώ».

Παρθένος
Η Παρθένος δεν θα δείξει αχαριστία μόνο προς εσάς. Όχι, όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο πιστεύουν πως η ζωή τους χρωστά τα πάντα, γι’ αυτό και η ευγνωμοσύνη δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη στο μυαλό τους. Ουσιαστικά, δεν μπορούν να εκτιμήσουν τίποτα.

Σκορπιός
Οι εκπρόσωποι του Σκορπιού θεωρούν τους άλλους υποδεέστερους και γεννημένους να τους υπηρετούν. Στο μυαλό τους η ευγνωμοσύνη δεν υπάρχει. Σε καμία περίπτωση δεν θα εκτιμηθεί η σκληρή δουλειά και η προσπάθειά σας, αφού για εκείνους είστε υποχρεωμένοι να κάνετε όσα κάνετε.