Καταγγελίες για εγκατάσταση καμερών χωρίς σύμφωνη γνώμη των φορέων του Νοσοκομείου κάνει ο Κώστας Πετρόπουλος στρέφοντας τα βέλη του προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Όπως σημειώνει εγκαταστάθηκαν 20 και πλέον κάμερες στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείο με την διοίκηση να παρακολουθεί μέσω οθόνης που είναι εγκατεστημένη στην πύλη του κτιρίου «χωρίς την σύμφωνη γνώμη των φορέων του Νοσοκομείου κλπ άλλων, χωρίς την θέσπιση κάποιου συγκεκριμένου πλαισίου λειτουργίας και χειρισμού αυτών των δεδομένων και χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες, αυτές που ενδείκνυται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις».

Σε ανακοίνωση επισημαίνεται πως το χειρότερο όλων είναι πως «κανένας μας να ξέρει ποιος μας παρακολουθεί και πόσο εχέμυθος είναι αυτός…».

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Πέρα απ’ αυτά, που τα εγκατέστησε βάσει μιας κατά πλειοψηφία απόφασης του Δ,Σ, που δεν αρκεί, πρόσφατα, με λειτουργούσες τις κάμερες, είχαμε ακόμη μια κλοπή στον χώρο μας. Εκλάπη ένα μηχανάκι, μια κλοπή για την οποία σαφώς και δεν μπορούμε να την διαφωτίσουμε……
αφήνοντας έτσι σε εμάς πάρα πολλά ερωτηματικά…

Βέβαια τα προβλήματα του πολύπαθου αυτού χώρου δεν είναι μόνον αυτά, υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα, που σαφώς και θα αναδειχθούν στην συνέχεια».