Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Shaya, σχετικά με τον «πόλεμο» στην πίστα, το νέο της τραγούδι «Freak», το bullying που υπέστη αλλά δεν την άγγιξε, αλλά και τον ερχομό του παιδιού της, ενώ οι γιατροί της είχαν πει ότι δε θα μπορούσε να κυοφορήσει.

«Αρκετές φορές μου έχει συμβεί να μου φερθεί άσχημα και να με προδώσει μία σχέση μου. Έμαθα αρκετά γρήγορα να μη δέχομαι να μου φέρονται άσχημα, μίλησα και με ειδικό, επειδή ένιωθα μπερδεμένη. Ήμουν ένα παιδί που δεν είχα πολλά αγαθά, αλλά είχα χαρούμενους γονείς που με στήριζαν.

Έχω αρκετές περούκες, πρέπει να έχω 4 μεγάλες κούτες, για επιλογή. Έχω βιώσει bullying. Είχα διαφορετικό χρώμα και μαλλί στη Δανία, με πείραζαν πρώτη από όλους. Εγώ, όμως, ένιωθα ξεχωριστή και καλά μέσα στο άφρο μου μαλλί και το χρώμα μου», είπε αρχικά η Shaya.

Η Shaya είπε στη συνέχεια: «Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε στο κέντρο διασκέδασης που δούλευα, ήταν ηχολήπτης του Σφακιανάκη. Η πρόταση γάμου έγινε στο σπίτι με πιτζάμες. Είμαι πολύ πιο ήρεμη ψυχολογικά από όταν ήρθε η μητρότητα. Ξαφνικά είχαν όλα νόημα. Του παιδιού μου του λείπω σίγουρα, δε με αφήνει να πάω πουθενά».

Μιλώντας για την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Shaya είπε ότι «το χειρότερο που έχω πάθει από θαυμαστή είναι να με φιλήσει στο στόμα, έμεινα “παγωτό”», ενώ αναφερόμενη στον «πόλεμο» της πίστας, αποκάλυψε ότι «μου έχουν κλείσει το μικρόφωνο, μου έχουν κάνει “βρόμικο” ήχο για να μην ακούγεται ωραία η φωνή μου. Σκέφτηκα να παρατήσω το τραγούδι όταν δεν μπορούσα να βρω χώρους να εμφανιστώ που ταίριαζαν στη μουσική μου».

«Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν μου είπαν ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά», εξομολογήθηκε η Shaya.