Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους αυτό που συμβαίνει, με έναν 55χρονο, ο οποίος αν και νόσησε βαριά με κοροναϊό, δεν εγκαταλείπει τις ψεκασμένες θεωρίες.

Ακόμα και από το κρεβάτι του νοσοκομείου του Βόλου, δίνει «μαθήματα» ιδεοληψίας, παραμένοντας αρνητής, του κοροναϊού και των εμβολιασμών, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες άλλων ασθενών.

Ο 55χρονος, εισήχθη τις τελευταίες ημέρες στο “Αχιλλοπούλειο” και είναι ανεμβολίαστος. Μάλιστα, υποφέρει από αυτοάνοσο νόσημα, ενώ αντιμετωπίζει ακόμα δύο τουλάχιστον προβλήματα υγείας.

Παρότι η κατάσταση της υγείας του είναι βεβαρυμένη, μετά τη μόλυνσή του από τον Covid 19, αυτός φαίνεται πως είναι αμετανόητος αρνητής.

Ο άνδρας, ενώ υποστηρίζεται από οξυγόνο, αφού ο κορεσμός του δεν είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Όμως εκείνος, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, τα βράδια αφιερώνει τον χρόνο του για να βλέπει στο κινητό του τηλέφωνο διάφορα βίντεο με… περίεργους τύπους που αμφισβητούν την ύπαρξη της πανδημίας και αντιδρούν στον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι υπόλοιποι ασθενείς που βρίσκονται στον θάλαμο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, δίνουν όμως παράλληλα τη δική τους μάχη κόντρα στις θεωρίες συνωμοσίας που βασιλεύουν στο διαδίκτυο.