Το 2022 μπορεί να μην είναι όλα ιδανικά για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού αλλά για τρία ζώδια μπορούν να πανηγυρίζουν.

Ζυγός

Δεν θα είναι όλα ρόδινα για τους Ζυγούς το 2022 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να χαρούν. Ένας γάμος είναι πολύ πιθανό να μπει στο πρόγραμμα ακόμα και αν όλα δεν είναι τέλεια.

Αν έχετε βρει τον κατάλληλο σύντροφο με λίγη βοήθεια από τον Κρόνο όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Παρόλο που οι Τοξότες, είναι τα άγρια παιδιά του ζωδιακού κύκλου, είναι πολύ πιθανό να αρραβωνιαστούν το 2022. Υπάρχουν μερικές καλές δονήσεις που έρχονται από τον Κρόνο, οι οποίες θα τους δώσουν τη δύναμη που χρειάζονται για να δεσμευτούν.

Η πρόταση γάμου δεν χρειάζεται να είναι μονότονη και παραδοσιακή, αφού κάτι τέτοιο, έτσι κι αλλιώς δεν τους αντιπροσωπεύει. Η πρόταση γάμου μπορεί να έρθει και από τις δύο πλευρές, όπου και όπως ταιριάζει καλύτερα στη σχέση τους.

Υδροχόος

Αν και το 2022 θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τους Υδροχόους, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να παντρευτούν. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι ο τέλειος σύντροφος, θα εμφανιστεί από το πουθενά αν είστε ελεύθεροι αυτήν τη στιγμή, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα, να κάνετε με την τρέχουσα σχέση σας το επόμενο βήμα, εάν είναι η κατάλληλη στιγμή και για τους δύο.

Αγκαλιάστε την αίσθηση άνεσης και δύναμης που προέρχεται από τον Κρόνο και σταθεροποιεί τις επιλογές της ζωής σας. Επιλέξτε να είστε ευάλωτοι με τον σύντροφό σας. Λίγη γλυκύτητα παραπάνω, πηγαίνει πολύ στο ζώδιό σας.