Συγκλονιστικά είναι τα όσα έζησε η οικογένεια Βασιλειάδη στην Πάτρα, όταν δέχτηκε επίθεση από ένα άγριο πιτ - μπουλ.

Παππούς, γιαγιά μαζί με το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι τους βγήκαν βόλτα στη γειτονιά τους στην Τέρψη. Μαζί και το σκυλάκι τους, όταν ένα εξαγριωμένο πιτ - μπουλ τους επιτέθηκε στη μέση του δρόμου.

Η κόρη τους Ελευθερία Βασιλειάδη και μητέρα του μωρού περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησαν από την επίθεση του σκύλου, που παραλίγο να επιτεθεί στο μωρό της, ενώ κατασπάραξε το σκυλάκι τους.

"Αυτή τη στιγμή πενθώ γιατί έχω χάσει ένα κομμάτι του εαυτού μου, το σκυλί μου το λάτρευα." περιγράφει.

Η περιγραφή της σοκάρει:

"Άκουσα μέσα από το σπίτι μου τα γαβγίσματα του πιτ - μπουλ και τη μαμά μου να κραυγάζει "το παιδί! το παιδί, Παναγία μου!", για λίγα λεπτά νόμιζα ότι το παιδί μου είναι νεκρό, νόμιζα ότι θα το βρω κομματιασμένο".

"Έφτασα μέχρι το σημείο, οι γείτονες μου είπαν ότι το παιδί είναι καλά και είδα το σκυλάκι μου να είναι κατασπαραγμένο με τα μάτια ανοιχτά."

"Τον πατέρα μου τον είδα μέσα στα αίματα, με δαγκώματα παντού. Αμέσως τον πήγαμε στο νοσοκομείο" περιγράφει με φωνή που τρέμει.

«Ο πατέρας έχει δαγκωματιές στα πόδια και στα χέρια και η μητέρα μου στα χέρια, γιατί αφού απομάκρυνε το μωρό, έτρεξε να τον βοηθήσει. Το μωρό μου είναι σε σοκ».

Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση:

 Επίθεση πίτ μπουλ: "Προσπαθήσαμε να σώσουμε το μωρό μου και κατασπάραξε το σκύλο μου"

Η ανάρτηση που έχει ανέβει στα social media αναφέρει τα εξής: «Το απόγευμα της Δευτέρας  οι γονείς μου, ο σκύλος μας και η κόρη μου πήγαν μια βόλτα στη γειτονιά μας. Ο πατέρας μου κατέληξε στο νοσοκομείο, η μητέρα μου σε εφημερεύον φαρμακείο, το μωρό μου δε μπορούσε να ηρεμήσει από το σοκ και ο σκύλος μου δε γύρισε ποτέ πίσω στο σπίτι μας. Εγώ κατέληξα λιπόθυμη στη μέση του δρόμου αφού νόμιζα πως το Pitbull που τους επιτέθηκε είχε σκοτώσει το παιδί μου.

Οι υπεύθυνοι δλδ οι ιδιοκτήτες του Pitbull πήραν ένα σκύλο και δημιούργησαν έναν δολοφόνο. Ανεύθυνοι, χωρίς καμία ντροπή, δε ζήτησαν ποτέ καμία συγνώμη, και αν δεν υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες δε θα αναλάμβαναν ποτέ και καμία ευθύνη! Εν δυνάμει δολοφόνοι και οι ίδιοι δλδ. Λυπάμαι που ζούμε ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους και λυπάμαι γιατί ξέρω ότι είναι πολλοί.

Λυπάμαι γιατί ξέρω ότι η οικογένεια μου δεν ήταν η τελευταία που βίωσε αυτή την άθλια και απάνθρωπη εμπειρία. Σε αυτή τη χώρα, πας για μια βόλτα και γυρίζεις σπίτι σου έτσι. Ή δε γυρίζεις και καθόλου». Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη.

(Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι από τον τραυματισμένο πατέρα της μετά την επίθεση).