Από την πρώτη στιγμή ο 47χρονος προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη επιμένει στην αθωότητα του, έχοντας επιδείξει και στοιχεία, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει που την  αποδεικνύουν.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας προφυλακίστηκε, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Πάτρας, ύστερα από διχογνωμία του Εισαγγελέα και του Ανακριτή.

Είναι η δεύτερη φορά που Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφωνούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς πριν από μία εβδομάδα σχεδόν ο προπονητής είχε αφεθεί ελεύθερος.

Πάντως, η απόφαση αυτή του δικαστικού συμβουλίου προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, ενώ ο ίδιος προπονητής ανακοίνωσε μέσω facebook ότι ετοιμάζονται να τον προφυλακίσουν.

Μάλιστα ζήτησε από τους φίλους και τους μαθητές που προπονεί να είναι εκεί για να του συμπαρασταθούν και να εκφράσουν με την παρουσία τους την διαφωνία τους για αυτή την άδικη, όπως θεωρεί ο ίδιος, εξέλιξη.

Της απόφασης ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης του προπονητή, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο σπίτι του, να του περνούν χειροπέδες και να τον μεταφέρουν στην Ασφάλεια Πατρών.

Έξω από την Ερμού βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και μαθητές του προπονητή που πιστεύουν ακράδαντα στην αθωότητα του. Μένει να δούμε τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση, αν και πάλι η δικαιοσύνη αλλάξει άποψη, με την πλευρά του δικηγόρου του προπονητή να δηλώνει σίγουρη με αυτή την εξέλιξη και την άλλη πλευρά της δικηγόρου της οικογένειας της 14χρονης να δηλώσει δικαιωμένη από την προφυλάκιση του 47χρονου.