Θλίψη σκορπίζει στην Πάτρα ο θάνατος της Ουρανίας Σκαμπαρδώνη η οποία έδινε μάχη επί ημέρες στο Νοσοκομείο λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Η 41χρονη είχε κολλήσει και κορωνοϊό τον οποίο ξεπέρασε αλλά ο ιός φεύγοντας της άφησε σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό της με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει ποτέ κανονικά καθώς επρόκειτο για ευπαθή ομάδα λόγω χρόνιων νόσων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας συγκλονίζει με το μήνυμα της:

«Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας πενθεί σήμερα την απώλεια του ιδρυτικού μέλους του και επί δύο θητείες εκλεγμένης στο ΔΣ, Ουρανίας Σκαμπαρδώνη. #Αγαπημένη μας, έφυγες πολύ γρήγορα από κοντά μας και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Χωρίς την δύναμη της ψυχής σου, την αισιοδοξία και το γέλιο ως στάση ζωής. Το μοναδικό τρόπο που έδινες τις μάχες και τις κέρδιζες με το κεφάλι ψηλά.

Την τεράστια καρδιά που χωρούσε μέσα όσους αγαπούσες. Λατρεμένη μας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, δεν γίνεται να σε ξεχάσουμε με όλα όσα μας έδεσαν και όσα περάσαμε 7 χρόνια τώρα. Η θέση σου στην καρδιά και στη σκέψη μας θα κάνει τόσο θόρυβο όσο έκαναν τα βήματα σου στο σύντομο πέρασμα από την ζωή…

Οι αγώνες μας για τους συνασθενείς μας θα συνεχιστούν και θα είναι πάντα αφιερωμένοι σε εσένα. Η Δόμνα, η Γιώτα, ο Μπάμπης, η Μαρία, η Σωτηρία, η Μίνα, η Λίζα και εγώ – η δεύτερη οικογένειά σου – σε αποχαιρετάμε “μικρή μας ηρωίδα”. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους σου. Καλό σου ταξίδι, αιωνία η μνήμη σου!!!!!»

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Φωτεινής.