Σε ανακοίνωσή του το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αναφέρει τα εξής:«H Στύγα ξανά σε λειτουργία. Δόθηκε ξανά σε λειτουργία ο αναβατήρας Στύγα για το κοινό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Μετά από επίπονες προσπάθειες του προσωπικού του κέντρου και κάτω από αντίξοες καιρικά συνθήκες, η βλάβη που είχε προκληθεί από την μεγάλη ένταση του ανέμου αποκαταστάθηκε.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να τονίσουμε, πως η Στύγα εκτός από αγαπημένος αναβατήρας όλων των επισκεπτών του Χελμού (αλλά και δικός μας φυσικά!), είναι ίσως ο παλαιότερος και μακρύτερος σε έκταση αναβατήρας που υπάρχει στη χώρα μας.

Λόγω του παραπάνω δεδομένου γίνεται κατανοητό, πως οι έλεγχοι που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία του είναι συνεχείς.

Η διοίκηση και το προσωπικό του χιονοδρομικού δεν μπορούν να επιτρέπουν, σε καμία περίπτωση την λειτουργία του εάν δεν έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης μετά από κάθε αλλαγή ή πρόβλημα που παρατηρείται στον αναβατήρα.

Υπενθυμίζουμε, πως προτεραιότητα μας είναι η αλλαγή του συγκεκριμένου αναβατήρα κατά την έναρξη εργασιών του μεγάλου έργου εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων».