Ο Αμερικανός συγγραφέας αποκάλυψε σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό του ότι έχει δει μία «πρόχειρη κόπια του πρώτου επεισοδίου» του «House of the Dragon» – μία προσαρμογή του HBO Max στο βιβλίο του «Fire & Blood» του 2018 – και «το λάτρεψε».

Η σειρά του «House of the Dragon» είναι σύμφωνα με το IMDb.com «η πιο αναμενόμενη νέα σειρά».

«Είναι μια μία μεγάλη λίστα [από σειρές] που βρίσκονται στην κορυφή» πρόσθεσε ο συγγραφέας και αναφέρθηκε στις σειρές «Tolkien», «Sandman», αλλά και σε σειρές της Marvel και το «Star Wars».

Τι διαδραματίζεται
Το spinoff prequel διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τον πόλεμο για τον «Σιδερένιο Θρόνο» στην επική σειρά φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» («A Song of Ice and Fire») του Μάρτιν, στην οποία βασίστηκε το «Game of Thrones».

Το «House of the Dragon» εξιστορεί την άνοδο του Οίκου των Ταργκάριεν στην εξουσία στα Επτά Βασίλεια του Γουέστερος.

«Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι εσωτερικό…», συνέχισε ο Μάρτιν στο ιστολόγιό του «Not a Blog».

Θα «ερωτευτούμε» νέους χαρακτήρες
Αναφερόμενος στους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς Ράιαν Τζ. Κόνταλ και Μιγκέλ Σάποκνικ, ο Μάρτιν είπε ότι «έκαναν καταπληκτική δουλειά και με το καστ… όπως και στο Game of Thrones, οι περισσότεροι θεατές θα έχουν ακούσει μόνο για μερικούς από τους ηθοποιούς, αλλά νομίζω ότι θα ερωτευτούν πολλούς περισσότερους».

Ο Μάρτιν κατέληξε: «Νομίζω ότι οι Ταργκάριεν βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια. Πιστεύω ότι θα πάνε μακριά. Δεν νομίζω ότι θα σας απογοητεύσουν» είπε και δήλωσε «ενθουσιασμένος».

Σημειώνεται ότι ο 7ος, και ειδικά ο 8ος κύκλος του «Game of Thrones» απογοήτευσε τους θεατές, με πολλούς από τους ήρωες να μην έχουν την αναμενόμενη ανάπτυξη και η σειρά να «επιταχύνει» αφύσικα για την ολοκλήρωσή της…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


House Of The Dragon | Official Teaser | HBO Max