Η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, καθώς και τη σχέση τους, που στην αρχή προσπάθησαν να την κρατήσουν κρυφή.

Είναι μια από τις πιο όμορφες κυρίες της ελληνικής showbiz, καθώς και μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοιινού, μιας και εκείνο την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, με τους φανς της να αυξάνονται συνεχώς.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια κιαι αν και στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, εκείνη αποκαλύφθηκε και μέχρι και σήμερα είναι ένα πάρα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για όλους και για όλα. Εξομολογήθηκε για την γνωριμία και τον έρωτά της με τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και για τον ξαφνικό χαμό των δικών της, που της στοίχησε πάρα πολύ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τον Νίκο η γνωριμία μας όταν ήρθε να φάμε και μου είπε ότι του θυμίζουν τα γεμιστά της μαμάς του. Πήγα στο σπίτι της πεθεράς μου κι είχε παπουτσάκια κι ήταν ίδια σαν της μαμάς μου. Κι είπα δεν γίνεται να μοιάζουν τόσο οι οικογένειές μας κι αυτό μου έδειξε ότι είχαμε πολλά κοινά στοιχεία. Περνούσα δύσκολα με τον χαμό της μητέρας μου και το τελευταίο που ήθελα ήταν να διατυμπανίζω τη σχέση μου. Δεν ήθελα να ακουστεί ότι με βοήθησε ο Νίκος Κουρκούλης».