O Νίκος Κοκλώνης κρατά την αγάπη του κόσμου και συνεχίζει στον μαγικό κόσμο της παρουσίασης και το 2022.

Σε όλη τη διάρκεια του live σόου ήσασταν πάντα τόσο αυθόρμητοι ή υπήρξαν και άβολες στιγμές που δεν είδαμε;

«Νομίζω πως είμαστε τόσο αυθόρμητοι στον αέρα, που ό,τι στιγμές κι αν έχουν υπάρξει ως τώρα στο Ιive τις έχετε δει on air και τις έχουμε ζήσει μαζί. Ένα ζωντανό σόου με τόσο πολλούς εμπλεκόμενους, που αλληλεπιδρούν διαρκώς μεταξύ τους, δεν θα μπορούσε με τίποτα να είναι στημένο, τουλάχιστον όχι με μένα "μαέστρο". Είχαμε και τις πλάκες και τα πειράγματα και τις κόντρες μας και τους εκνευρισμούς μας, γιατί όλοι προσπαθούν πολύ και ο καθένας θέλει να πάρει έναν καλό βαθμό ή να ακούσει έναν καλό λόγο. Η ουσία είναι πως ξεπερνάμε τις εντάσεις της στιγμής, που είναι λογικές και αναμενόμενες, και το απολαμβάνουμε, διασκεδάζουμε και είμαστε όλοι ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό. Φέτος ο σκοπός είναι να ενισχύσουμε τη "Φλόγα", έναν σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, οι οποίοι δίνουν πραγματικά έναν αγώνα και θέλουμε να τους στηρίξουμε, να τους αγκαλιάσουμε και να χαρίσουμε χαμόγελα σε αυτούς και στα παιδιά τους».

Πώς θα χαρακτηρίζατε με μία λέξη τα μέλη της επιτροπής;

«Κάθε εβδομάδα, όπως έχετε δει, υποδέχομαι τους κριτές στο Ιive με μια διαφορετική περιγραφή, έναν διαφορετικό τσαχπίνικο χαρακτηρισμό για τον καθένα. Πώς λοιπόν να χωρέσουν οι υπέροχες, πληθωρικές και πολυδιάστατες προσωπικότητες τους σε μία μόνο λέξη; Θα ήταν μεγάλη... τσιγκουνιά από πλευράς μου! Τη Δέσποινα, τη Μαρία, τον Σταμάτη και το γυναικάκι μου τη Βίκυ τους αγαπώ πολύ, είναι πια οικογένεια. "Αγαπημένοι" λοιπόν, αν θέλουμε μία μόνο λέξη, με όλη της την ουσία όμως, που είναι βαθιά και σπουδαία».

Λειτουργούσατε «πυροσβεστικά» κάθε φορά που προέκυπτε ένταση ανάμεσα στην επιτροπή και τους διαγωνιζόμενους;

«Από τότε που ήμουν πιτσιρίκι, όταν κάποιοι στην παρέα τσακώνονταν, εγώ έμπαινα στη μέση και άρχιζα τις πλάκες και τα πειράγματα και πάντα το διακωμωδούσαμε τελικά το θέμα και έπεφταν οι εντάσεις. Επειδή η λέξη "πυροσβεστικά" για μένα έχει μεγάλο ειδικό βάρος και αξία και αφορά ανθρώπους που δίνουν και τη ζωή τους για να σώσουν άλλους ανθρώπους, δεν θα ήθελα να τη χρησιμοποιήσω μεταφορικά. Στις εντάσεις είμαι απλώς ο εαυτός μου και εκ αποτελέσματος αυτό λειτουργεί, η γιαγιά μου μου έλεγε πως θα έπρεπε να γίνω διπλωμάτης. Μην ξεχνάτε ότι έκανα μεταπτυχιακό στο crisis management».

Υπάρχει κάποιο ζευγάρι του οποίου η πρώιμη αποχώρηση σας ξάφνιασε;

«Δεν περίμενα να φύγουν η Μαντώ με τον Κώστα Φραγκολιά και μάλιστα σε μια βραδιά που ο Κώστας ήταν πολύ καλός! Για τη Μαντώ τι να λέμε; Είναι φωνάρα μοναδική. Από εκεί και πέρα, αυτό το σόου είναι ένας ζωντανός οργανισμός, γεμάτος εκπλήξεις, και ο κόσμος έχει αποδείξει ότι δεν ψηφίζει τους συμμετέχοντες μόνο για τις φωνητικές τους δυνατότητες, οπότε δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα πια».

Έφτασαν στα τελικά αυτοί που υπολογίζατε ως φαβορί;

«Ηταν ζευγάρια που έδειξαν από την αρχή πως έχουν γκελ στον κόσμο και ήταν πολύ ψηλά στις ψηφοφορίες. Υπό αυτή την έννοια, ναι, ήταν φαβορί».

Θα ξαναδούμε το «J2US» μέσα στο 2022 ή θέλετε να δοκιμαστείτε σε κάτι καινούριο;

«Πρωτοχρονιά έχουμε τον τελικό μας, για να μπει καλά η χρονιά, και μετά σας ετοιμάζουμε πολλά και ωραία, μέσα σε αυτά και το «J2US» αλλά και καινούργια πρότζεκτ», είπε στο Τηλέραμα.