Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε στον αέρα του ΑΝΤ1 και για τη δήλωση που είχε κάνει για το metoo και η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Ναι, βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ κατάλαβα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο, αλλά διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο ως άνθρωπο, όχι ως αθλητή, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα.

Πέραν του ότι βγήκα και ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς και είμαι κατά της βίας. Δεν νομίζω πως έχω να πω κάτι άλλο γιατί δώσαμε περισσότερη σημασία απ’ ότι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος, σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε στη συνέχεια: «Εγώ δεν έχω βιώσει βίαιες συμπεριφορές από προπονητές, αλλά ενδεχομένως να έχει υπάρξει χωρίς εγώ να το έχω δει. Από εκεί και πέρα είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης, αν χρειαστεί, να καταθέσω και να πω την αλήθεια μου. Δέχτηκα την κριτική αναγνωρίζοντας το λάθος μου. Δεν μπορώ να δεχθώ να μου γράφουν κατάρες για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου».