Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» έκανε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου η Λάουρα Νάργες. Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία φέτος διαγωνίζεται στο «Just The Two Of Us» αναφέρθηκε στον έρωτα που βιώνει με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι και στο ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Ερωτηθείσα αν το δαχτυλίδι που φορά, είναι δαχτυλίδι αρραβώνων, απάντησε: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Αυτό το δαχτυλίδι μου το έδωσε η μητέρα μου, όταν έγινα 30 ετών, στα γενέθλιά μου».

Για ένα άλλο δαχτυλίδι που φορά, είπε: «Αυτό το είχα κάνει δώρο στον εαυτό μου, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έδωσα τον λόγο σε εμένα να με έχω βασίλισσα».

Μάλιστα, η Λάουρα Νάργες μίλησε για τη σχέση της μητέρας της με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι: «Ο Χρήστος με τη μαμά μου έχουν μία πολύ γλυκιά σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι».

«Νιώθω ότι ο Χρήστος είναι ο άνθρωπός μου. Είμαστε έτοιμη για πολλά, νιώθω ότι ήμασταν μαζί και σε προηγούμενες ζωές μαζί» εξομολογήθηκε.

Για το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος Σαντικάι, δήλωσε: «Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω από την ευτυχία μου, όχι για να συζητηθεί, δεν με αφορούν αυτά».