Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλον τον κόσμο, καθώς ο εμπνευστής του Squid Game γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix (και) για την 3η σεζόν της σειράς.

Ήδη έχει ανακοινωθεί ο 2ος κύκλος και όπως όλα δείχνουν «ψήνεται» να υπάρξει και συνέχεια.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σε κορεάτικο Μέσο ο Hwang Dong – hyuk αποκάλυψε ότι μιλάει με την πλατφόρμα για μία έξτρα σεζόν, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις με το Netflix τόσο για τη 2η όσο και για την 3η σεζόν. Θα έρθουμε σε συμφωνία σύντομα», είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω πως ο Gi-hun…»
Σε άλλη συνέντευξή του ο Κορεάτης αναφέρθηκε στην πλοκή του 2ου κύκλου. «Είναι σαν τον Εκπρόσωπο, ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο», είπε και άφησε πολλά υπονοούμενα για το μέλλον του Seong Gi-hun μετά την απόφασή του να μην μπει στο αεροπλάνο αλλά να κυνηγήσει την ομάδα πίσω από το παιχνίδι.

Η σειρά έχει σπάσει κάθε ρεκόρ
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την επίσημη κυκλοφορία του στις 17 Σεπτεμβρίου, το Squid Game έχει σαρώσει τα κορυφαία charts του Netflix σε όλο τον κόσμο, φτάνοντας στις πρώτες θέσεις σε περισσότερες από 90 χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming.

Έχει γίνει επίσης το περιεχόμενο του Netflix με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών, με συνολικά 1,65 δισεκατομμύρια ώρες προβολής στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας.

Τέλος, έχει κερδίσει πληθώρα βραβείων στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει ξεχωρίσει στα Gotham Awards και στις Χρυσές Σφαίρες.