Την Αλίκη Κατσαβού συνάντησε η Μένια Κούκου για την Super Κατερίνα και μίλησε για το πως είναι η ζωή της, μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά κι αν θα έλεγε ναι σε έναν νέο έρωτα. Παράλληλα έκανε αναφορά και στο περίεργο περιστατικό που της έτυχε σε δοκιμαστικό.

«Έχω γεννηθεί το 1971 κι είμαι 50 χρονών… Δεν είναι πάντοτε εύκολο, υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες. Στέκομαι στα πόδια μου για τον Φοίβο και γιατί ο Κώστας με είχε διδάξει να είμαι δυνατή, να κοιτάζω πιο μπροστά από εκεί που νομίζω ότι φτάνω και να στοχεύω πιο μπροστά για να προχωρήσω. Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ για ένα νέο έρωτα γιατί η ζωή σε διαψεύδει. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να συμβεί κάτι αλλά τώρα ο Φοίβος είναι πολύ μικρός κι έχω το μυαλό μου μόνο σε αυτόν» είπε η Αλίκη Κατσαβού.

«Πήγα σε μια παράσταση η οποία έμοιαζε καθ’ όλα σοβαρή από ανθρώπους ευυπόληπτους και με ιστορία στον χώρο. Μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη. Έφυγα εννοείται γιατί δεν είδαν καν αν λέω τα λόγια» συμπλήρωσε η Αλίκη Κατσαβού.