Η τρίτη συνέχεια της ταινίας Magic Mike έρχεται ανανεωμένη.

Μετά την ανακοίνωση του Τσάνινγκ Τέιτουμ για τη νέα ταινία, Magic Mike's Last Dance, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max, πολλοί από τους συμμετέχοντες σ΄ αυτήν μίλησαν για την τρίτη συνέχεια του franchise στο People επισημαίνοντας ότι θα εμφανιστούν νέα αστέρια.

«Θα είναι μια νέα σοδειά από παιδιά και έτσι θα συστηθείτε σε μερικά νέα πρόσωπα και θα ερωτευτείτε μερικούς νέους ανθρώπους», είπε ο Άνταμ Ροντρίγκεζ. «Θα κάνουν μια σπουδαία ταινία, το ξέρω στα σίγουρα. Και εκτός από αυτό αυτό, δεν ξέρω πολλά περισσότερα. Υπάρχει μια πιθανότητα να δείτε μερικούς από τους "γέρους" για λίγο, αλλά δεν θα βασιζόμουν σε αυτό. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν».

Οι χορογράφοι Άλισον Φολκ και Λουκ Μπρόντλικ, που εργάζονται στο Last Dance, χορογράφησαν τις δύο πρώτες ταινίες και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν ως μέντορες/ χορογράφοι στο «Finding Magic Mike» του HBO Max. Μιλώντας στο περιοδικό το ζευγάρι υπόσχεται άλλη μια καλή στιγμή για τους οπαδούς του franchise.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά εκτός από το ότι το σενάριο είναι πραγματικά καλό», είπε η Φολκ.

«Και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι. Είναι μεγάλο δώρο να εμπλακώ σ’ αυτό το franchise. Και δεύτερον, να κάνουμε ακόμη μία ταινία, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα συνέβαινε αυτό. Έτσι είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε».