Ιστορίες από τους μεγάλους ηθοποιούς από τον ελληνικό κινηματογράφο διηγήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας στο Στούντιο 4 κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Το βιβλίο το τυραννάμε με την Μαίρη γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις. Το λέω για πρώτη φορά δημόσια γιατί εγώ έχω μια άλλου είδους συνταγή για μι βιογραφία κι η Μαίρη μια διαφορετική. Εγώ πρώτα από όλα δεν γίνεται να μην γράψω για το σινεμά και το θέατρο. Η Μαίρη δεν θέλει, θέλει πιο σημερινά και φιλοσοφημένα πράγματα. Μωρέ αυτά είναι πολύ παλιομοδίτικα μου λέει. Είναι η καταγραφή της ζωής σου, το ένδοξο παρελθόν σου. Δεν γίνεται να μην τα πεις» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Για να πει την Γυναίκα του Γλεντιού, έγινε ντίρλα. Δεν το ξέρει ο κόσμος. Πήρε μια πορτοκαλάδα, την άδειασε κι έβαλε κονιάκ. Το ήπιε γιατί προερχόταν από ποιοτικό θέατρο. Ερχόταν από μια μεγαλοαστική οικογένεια και θα πάει να χορέψει τσιφτετέλι; Τής λέει η μάνα της ντροπή τι είναι αυτό. Τελικά για να κάνει αυτήν την σκηνή, είπε το κονιάκ, έγινε ντίρλα και τα έδωσε όλα. Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος και θέλω να τα γράψω» σημείωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.