Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star». Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Αυτή την περίοδο συνεργάζομαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και περνάμε πολύ όμορφα. Προσπαθώ να στηρίζω την παράδοσή μας όσο γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Όταν υπάρχει κάτι αληθινό μεταξύ δύο ανθρώπων, μπορεί να υπάρξει φιλία», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός είπε στη συνέχεια: «Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια κι ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός. Και καλοί φίλοι! Μετά τα εγκαίνια του κυρίου Λαζόπουλου, ήρθαμε εδώ και φάγαμε όλοι μαζί.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλύσουμε κάτι παραπάνω σχετικά τον τίτλο “κουμπαράκια”. Είπα, δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, καλοί φίλοι που ήρθαν στο μαγαζί και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία. Εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος να σας πω, μπορείτε να ρωτήσετε τον Βασίλη και τη Δέσποινα».

«Το νέο μου τραγούδι από τον Πέτρο Ιακωβίδη είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νατάσα Θεοδωρίδου γιατί αυτή είναι πίσω απ’ όλα. Μου έχει δώσει μεγάλη βοήθεια η Νατάσα και την ευχαριστώ», είπε επίσης ο Μανώλης Κονταρός.