Description
O υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, προσκαλεί τους πολιτικούς του φίλους τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα.

Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα ενημερώσει την κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας για τις δικαστικές εξελίξεις στην αίτηση ακύρωσης των φορολογικών μέτρων που μας επέβαλε η απελθούσα κυβέρνηση.

Με την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Άγγελος Τσιγκρής αμφισβητεί τη νομιμότητα των έκτακτων φορολογικών μέτρων και συγκεκριμένα: 1) του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος (εκδικάσθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας στις 4.11.2011), 2) του ειδικού τέλους ακινήτων (εκδικάσθηκε στις 2.12.2011) και 3) της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (εκδικάζεται στις 6.4.2012).

Με την ευκαιρία αυτή, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει τη στήριξη της κοινωνίας των Καλαβρύτων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο Άγγελος Τσιγκρής θα μιλήσει στην Κάτω Αχαΐα στο πλαίσιο ενός Οδοιπορικού σε όλο το Νομό μας, που άρχισε τον Ιούνιο του 2011 και θα ολοκληρωθεί την ημέρα των Εκλογών.

Στην ανοικτή του πρόσκληση ο Αχαιός καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε περιμένω για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να βάλουμε γερά θεμέλια για μια σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία. Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας στέρησαν. Για να αφήσουμε πίσω ότι μας απογοήτευσε…»._