Μετά από μήνες παραμονής στη βίλα του «The Bachelor» o Αλέξης Παππάς βρήκε στο πρόσωπο της Αθηνάς New York με την οποία και επιθυμεί να συνεχίσει εκτός ριάλιτι. Οι δυο τους τις τελευταίες ημέρες είναι και επίσημα ζευγάρι.

Αμέσως μετά το τέλος του «The Bachelor 2», το ζευγάρι δεν σταμάτησε τις αναρτήσεις και τα τρυφερά μηνύματα στα social media, δηλώνοντας ανοιχτά τον έρωτά του. Η Αθηνά New York εξάλλου από την αρχή δήλωνε πως στο πρόσωπο του Αλέξη Παππά βλέπει τον… άντρα της.

Η νικήτρια του «The Bachelor» μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε πως φεύγει για το εξωτερικό προκειμένου να συναντήσει τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και να κάνει γιορτές με την οικογένειά της. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο Αλέξης Παππάς μέσα από τη νέα του ανάρτηση.

«Μετά απ’ όλα αυτά τα ωραία που περάσαμε ήρθε η ώρα για λίγο, αυτές τις γιορτινές μέρες να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους μας, την οικογένειά μας που μας έλειψε τόσο πολύ! Καλό ταξίδι bebe» έγραψε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων μακριά από την σύντροφό του.