A Night At The Cotton Club,
A Night To Remember...
OI.OI.2O22
OO.15
Royal Patras
Το κορυφαίο revellion για την υποδοχή του νέου χρόνου στη πόλη επιστρέφει και γιορτάζει 7 χρόνια στον πιο επιβλητικό χώρο της πόλης μας, το Royal Patras Theater, στο Παλαιό Πτωχοκομείο.
Η ομάδα του Cotton Club ετοιμάζει το πρώτο NYE στην covid εποχή, το οποίο αναμένεται να είναι και το πιο εντυπωσιακό μέχρι τώρα.
Οι συνήθεις ύποπτοι του Pachuco, του Αchinos Βeach Βar, της Flash Live μαζί με τα παιδιά από το Playhouse & Marmelada bar.
Την βραδιά μουσικά θα πλαισιώσουν οι πατρινοί Djs Γιώργος Βερροιόπουλος, Θοδωρος Πίγκας & Ρομανός Παπανικολάου!
Στις ισόγειες νεοκλασικές αίθουσες του παλαιού πτωχοκομείου θα υπάρχουν άνετα και μεγάλα Bar με γνωστούς Bar tenders από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης που θα μας σερβίρουν κορυφαία coctails και άλλα ποτά με την κατανάλωση του ποτού να είναι ελεύθερη!
Στον πρώτο όροφο πλούσιοι μπουφέδες με ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές θα σας περιμένουν για να σας κρατήσουν την όρεξη και το στομάχι γεμάτο για αυτή τη μεγάλη βραδιά!
Εξασφαλίστε την είσοδό σας, τη Ροτόντα σας, τον καναπέ σας, ή το πάσο σας για το μεγαλύτερο πάρτι Πρωτοχρονιάς πριν να είναι αργά!!
Η Προπώληση ξεκινάει τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στα:
Pachuco
Playhouse Patras
Bara
Marmelada
Goodys Burger House (Πλατεία Όλγας)
Για περισσότερες πληροφορίες & λεπτομέρειες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6972807170.
*Ο χώρος λειτουργεί ως #covidfree
Οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στο χώρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο).
**Για τις ηλικίες 12-17, κατά την είσοδο μπορούν να προσκομίζουν και rapid test (48 ωρών) ή PCR test / μοριακό (72 ωρών) καθώς και τα αντίστοιχα έγραφα ταυτοπροσωπίας