Η Ταμίλα Κουλίεβα υποδέχτηκε την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» στο στολισμένο σπίτι της και μίλησε για το ρόλο της στη «Σκοτεινή Θάλασσα», τη νέα δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA, καθώς και για τις σχέσεις της με τους γονείς και το γιο της.

Ο νέος χρόνος θα βρει τη γνωστή ηθοποιό να υποδύεται την Όλγα Γκορίτσα στη σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Περιγράφοντας το ρόλο της, η Ταμίλα Κουλίεβα είπε: «Υποδύομαι μια γυναίκα πολύ εκρηκτική, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά της και είναι ικανή να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της γι’ αυτό, να δώσει τη ζωή της για τα παιδιά της». Μιλώντας για την υπόθεση της σειράς ανέφερε ότι «εξαφανίζεται ένα παιδί και γι’ αυτόν το λόγο δύο οικογένειες σε μια κλειστή οικογένεια έρχονται σε ρήξη».

Στη συνέχεια η Ταμίλα Κουλίεβα θυμήθηκε με νοσταλγία τις Πρωτοχρονιές των παιδικών της χρόνων στο σπίτι της γιαγιάς της με όλη την οικογένεια. Για τις φετινές γιορτές είπε: «Προσπαθώ να είμαι σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Δεν επιτρέπεται να θυσιάζουμε τις Πρωτοχρονιές!»

Περιέγραψε τον εαυτό της ως «ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο»: «Αν με άφηναν σε μια γωνιά, θα με έβρισκαν εκεί, στην ίδια θέση έπειτα από δύο ώρες». Μίλησε ακόμα για τους γονείς της, που παραξενεύτηκαν όταν τους είπε ότι θα γίνει ηθοποιός αλλά αντιμετώπισαν αυτή την απόφαση στην πορεία με πολύ καμάρι.

Για τον γιο της, τον Στέφανο, είπε: «Με βοήθησε πολύ στη διαδρομή μας στην Ελλάδα. Μάθαινα μαζί του, τραγουδούσα μαζί του τα ελληνικά τραγούδια. Παραμένει πολύ αυστηρός κριτής. Το χαίρομαι πολύ αυτό και το αναζητάω. Ξέρω ότι θα μου πει την αλήθεια. Υπολογίζω και σέβομαι την άποψή του για τη δουλειά μου.»

Για τη νέα χρονιά ευχήθηκε: «Θέλω η συνέχεια να είναι δημιουργική και χαρούμενη, να με κάνει να επιθυμώ να κάνω ακόμα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου.»