Το δράμα της οικογένειας από την Ηλεία συνεχίζεται, καθώς ένα ακόμη μέλος της έφυγε από την ζωή λόγω κορωνοϊού. Πρόκειται για την μητέρα του εκλιπόντος ιερέως.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα σύζυγος επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα. Χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί, τους κόλλησε, με αποτέλεσμα και οι δύο να κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο. Θα πρέπει να τονιστεί πως και ο πατέρας της πρεσβυτέρας ήταν ιερέας και μάλιστα και οι δύο γονείς της, ήταν ανεμβολίαστοι.

Η γυναίκα χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό, με την επιστροφή της στο χωριό της Ηλείας, κόλλησε τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της ο οποίος επίσης λίγες μέρες μετά από τα πεθερικά του έκανε εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε εν τέλει και η πρεσβυτέρα, η οποία κατέληξε. Όμως το δράμα για την οικογένεια των ιερέων είχε και συνέχεια.

Δυστυχώς, η κατάληξη για τους ηλικιωμένους αλλά και για τον 54χρονο  ιερωμένο, πατέρα πέντε παιδιών δεν ήταν αίσια. «Έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά λίγων ημερών. Πρώτα ο πεθερός – παπάς, στις 23/11, στη συνέχεια η πεθερά (την επόμενη μέρα 24/11) στην Αθήνα και τέλος ο 54χρονος ιερέας – γαμπρός τους, στις 26/11 στο Νοσοκομείο Ρίου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας νόσησαν και μάλιστα το ένα, 25χρονος μαθηματικός που διαμένει στην πρωτεύουσα νοσηλεύθηκε, χωρίς όμως να αντιμετωπίσει τελικά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.