Ο Παντελής Τουτουντζής κάθισε στον καναπέ της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το bullying και τη δημιουργία οικογένειας με τον σύντροφό του, Νάσο.

Ο πετυχημένος make up artist που συνεργάζεται με πολλές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε στην εκπομπή για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη βάφτιση των παιδιών του Παντελή Τουτουντζή με νονά την καλύτερή του φίλη, Ελένη Φουρέιρα.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδερφή μου. Η βάφτιση έγινε στην Κρήτη. Η Ελένη ήταν η πρώτη που της είχα πει πριν πάρα πολλά χρόνια ότι θέλω να γίνω πατέρας» αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Είμαστε 15 χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου. Είχαμε αυτή την ανάγκη από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο της σχέσης μας. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό. Το παιδί το κάνει ένας άνθρωπος μόνο όταν έχει τη διάθεση να δώσει πάρα πολλή αγάπη και που δεν υποψιάζεται πόση αγάπη τελικά θα έχει να δώσει» εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής.