Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο αγαπημένος performer μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

«Η Ματίνα Παγώνη είναι η αγαπημένη μου, είναι υπέροχη θέλεις να την βλέπεις. Εγώ νιώθω σαν καθρέφτης και για να είμαι στην εποχή χρειάστηκε να μπω και σε άλλες πόρτες που δεν είχα ανοίξει. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι που μιμούμαι με επιλέγουν με έναν τρόπο.

Ενεργειακά κάτι γίνεται. Θέλω να περάσω καλά με τον κόσμο, δεν έχω απωθημένα να πληγωθώ κάποιον, θέλω έρχεται ο κόσμος και να γελάμε. Η αγωνία μου πάντα είναι να μην προσβάλλω κανέναν, να είμαι στην εποχή και να γελάσουμε», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε στη συνέχεια: «Συνήθως δεν έχω αρνητικά σχόλια και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό και νιώθω τυχερός. Δε μ’ αρέσει να προκαλώ αλλά και να μην προκαλείς κάποιος θέλει να εκτονωθεί. Βρίζει αυτό που φαντάζεται ότι είμαι, όχι αυτό που είμαι, αυτό το ξέρω εγώ.

Κατάλαβα ότι μπορείς να έχεις ένα ταλέντο αλλά πρέπει να έχεις και το ταλέντο να σπας το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου, το ταλέντο πώς θα διαχειριστείς μετά την καριέρα σου. Για να έχεις διάρκεια πρέπει να είσαι πολυτάλαντος, να βλέπεις μακριά, να μαθαίνεις».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Δε μου έχει τύχει να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε, αλλά νιώθω ευγνώμων για άλλα πράγματα», ενώ πρόσθεσε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε: «Έχω περάσει κατάθλιψη, είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω. Θυμάμαι που κατεβαίνω ένα πρωί να πάρω να φάω, με βλέπει ένας και μου λέει “πως εσύ είσαι, πώς έγινες έτσι;”».


Ο Τάκης Ζαχαράτος απάντησε και στο ερώτημα αν θα τον βλέπαμε σε σειρά στην τηλεόραση: «Βεβαίως θα το έκανα αν ήταν σειρά που ήμουν ωφέλιμος. Δεν έχω το ψώνιο να είμαι στην τηλεόραση, για να είμαι κάπου θέλω να νιώθω ωραία. Δεν μπορώ να είμαι πουθενά που θα πιεστώ και δε θα περάσω καλά».