Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη με αφορμή τη θεατρική της επιστροφή με την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «υποκρισία» του #MeToo, το περιοδικό που έκλεισε και τις αναστολές που είχε στο παρελθόν για τη σέξι πλευρά της.

Στη συνέντευξή της η ηθοποιός αναφέρθηκε στο όνειρό της να γίνει ηθοποιός λέγοντας πως ήταν κάτι που πάντα σιγόκαιγε μέσα της, αφού από μικρή υποδυόταν στο σαλόνι την Ηλέκτρα με ένα μαξιλάρι να παριστάνει τον Ορέστη. Η αντίδραση της μητέρας της τότε ήταν να την κοιτά περίεργα.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι εδώ και οχτώ μήνες θεία, κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη, αν και δεν τον βλέπει όσο θα ήθελε.

«Είναι μικροαστική η ερώτηση για το γάμο και το παιδί, αλλά απαντάω αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτά είναι τυχερά πράγματα. Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μία μαζί του, ναι, θα έκανα παιδί. Όταν ήμουν στη σωστή ηλικία που θα μπορούσα να κάνω παιδί, μάλλον και εγώ δεν ήμουν ώριμη ή όντως δεν υπήρχε στη ζωή μου ένας τέτοιος άνθρωπος. Ο μεγάλος έρωτας ήρθε στη ζωή μου και έμεινε, έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα», αποκάλυψε.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται σε σχέση εδώ και 5 χρόνια με τον σύντροφό της, μία σχέση που χαρακτηρίζει ουσιαστική και παραμένει γοητευμένη από τον σύντροφό της.

«Σε γενικές γραμμές ο Τύπος μου φέρθηκε καλά, αλλά υπάρχουν πάντα τα βαθυκίτρινα έντυπα που έχουν γράψει ψέματα και ανυπόσταστα για να πουλήσουν. Κινήθηκα νομικά, αλλά μετά τα παράτησα. Βαρέθηκα, δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο. Δεν αντέχω να ασχολούμαι με όσα δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι. Τα τελευταία 20 χρόνια κάθε 2 με 3 χρόνια κάτι θα μου τύχει, ένα μύθευμα, μία παραποίηση της πραγματικότητας και μάλιστα έντονα… Είχα κλείσει ένα περιοδικό, το Dolce Vita, που έγραφε τέρατα και μου εκδικάστηκε αποζημίωση 30 εκατ. δραχμές. Εγώ, λοιπόν, έκλεισα το Donce Vita, γιατί δεν είχαν να με πληρώσουν», είπε για όσα γράφονται για εκείνη κατά καιρούς.

Η Δήμητρα Ματσούκα ωστόσο αναφέρθηκε και στο #MeToo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές, σχολιάζοντας πως όντως στήθηκαν ηθοποιοί στον τοίχο από άλλους, ακυρώνοντας έτσι το κίνημα:

«Είναι δυνατόν να μιλάς για ελευθερία και να στήνεις στον τοίχο κάποιον που λέει ότι λυπάται θύτες και θύματα; Την Σμαράγδα Καρύδη έχω στο μυαλό μου, που μίλησε και για τις οικογένειες των θυμάτων κι έγινε ξαφνικά δακτυλοδειχτούμενη. Όλος ο θόρυβος και ο διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης με κάνει να μειδιώ και να είμαι επιφυλακτική».

Η απενεχοποίηση της σέξι πλευράς της

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε αφήσει εποχή με τις ατάκες και την εκρητκτική παρουσία της όταν έπαιζε στη σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα».

«Δεν μετανιώνω για τη σειρά, και ειδικά τώρα με το Instagram απονεχοποιώ τη δική μου εμπορική και σέξι πλευρά που τότε έφερα βαρέως. Πλέον όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ηλικίας, έχουν το δικαίωμα να αισθανθούν ωραίες, γοητευτικές και ερωτικές. Κρίμα που εγώ τότε πολεμούσα την ερωτική μου πλευρά, όταν μου το έλεγαν στενοχωριόμουν. Τώρα τις βλέπω και λέω, κοίτα να δεις τι ωραία που είναι οι γυναίκες πια!».