Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Λάουρα Νάργες, η οποία μίλησε και για τον έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Ο Νικηφόρος δήλωσε ότι εκείνος σας γνώρισε με τον Χρήστο.

Η πρώτη μας γνωριμία με τον Χρήστο πάει χρόνια πίσω, στην εποχή του So you think you can dance, γιατί είχε έρθει να με δει, κάτι που μου αποκάλυψε χρόνια μετά. Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου είχε έρθει καλεσμένος, και μάλιστα μου έχει προωθήσει και μια φωτογραφία από εκείνη την τηλεοπτική συνάντηση. Συναντηθήκαμε ξανά πριν από τρία χρόνια, γιατί η ηχογράφηση του τραγουδιού που έκανα με τον ZeRaw έγινε στο στούντιο του Χρήστου. Εκεί γνώρισα και τον Νικηφόρο, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι, και κάπως έτσι μπήκα στην παρέα τους, στην οποία είναι κι άλλα άτομα, με τα οποία συναντιόμαστε, μιλάμε καθημερινά και πάμε μαζί διακοπές.

Πώς από φίλοι γίνατε ζευγάρι;

Ήμουν σε μια φάση που ήμουν μόνη μου και δεν ήθελα να μπω σε σχέση. Άκουγα που έλεγαν ότι ο μεγάλος έρωτας θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά δεν το πίστευα. Κάπως έτσι έγινε και με εμένα και τον Χρήστο. Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι μέσα από την παρέα αναγνώρισα πόσο καλό, γλυκό και προσγειωμένο παιδί είναι. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν τον έβλεπα ερωτικά. Αρκετές φορές πάνω στην κουβέντα του είχα πει «η γυναίκα που θα είναι δίπλα σου θα είναι πολύ τυχερή», αλλά δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα ήμουν εγώ αυτή. Σε ένα διήμερο που είχαμε πάει με την παρέα ένιωσα μια οικειότητα με τον Χρήστο. Μερικές μέρες μετά ήμασταν μαζί.

Φοβήθηκες μήπως χαλάσει η φιλία σας;

Στην αρχή αγχώθηκα λίγο και το κουβεντιάσαμε. Πολύ σύντομα όμως καταλάβαμε και οι δύο ότι είναι πολύ ωραίο και βαθύ αυτό που αισθανόμαστε, οπότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να φοβηθούμε. Είμαστε μόλις πέντε μήνες μαζί και νιώθουμε ότι είμαστε χρόνια.

Μάλλον ο Χρήστος είχε αισθήματα για εσένα εδώ και καιρό, απλά εσύ δεν το είχες καταλάβει. Έχω πέσει μέσα;

Είσαι σε καλό δρόμο! (Γελάει.) Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα αντιληφθεί κάτι.

Ο Νικηφόρος ήταν αυτός που σε βοήθησε να το αντιληφθείς;

Ο Νικηφόρος κατά καιρούς πετούσε κάτι σπόντες, αλλά δεν έδινα σημασία. Μάλιστα, στην αρχή προσπαθήσαμε να το κρύψουμε από τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας, αλλά μας πήραν χαμπάρι! (Γελάει.) Ε, τελικά μας στρίμωξαν και όταν παραδεχτήκαμε ότι είμαστε μαζί άρχισαν όλοι μαζί να χοροπηδάνε από τη χαρά τους.

Αυτό που περιγράφεις θυμίζει την ιστορία του Τσάντλερ και της Μόνικα από «Τα φιλαράκια», όπου ένας ένας από την παρέα ανακάλυπταν ότι ήταν ζευγάρι.

Εκείνοι το έκρυψαν έξι μήνες, εμείς ούτε μία εβδομάδα δεν τα καταφέραμε! Δεν ξέρω αν το έβλεπαν να έρχεται, αλλά χάρηκαν τόσο πολύ όλοι στην παρέα που μας πρότειναν να βγάλουμε μια ομαδική φωτογραφία για να θυμόμαστε τη στιγμή.

Όσοι σας έχουν δει μαζί λένε ότι ταιριάζετε τόσο πολύ που μπορεί το 2022 να σας δούμε ακόμη και παντρεμένους.

Δεν ξέρω αν θα γίνει το 2022, το 2023 ή κάποια στιγμή στο μέλλον, πόσο μάλλον όταν δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον άνθρωπό μου. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θα παλέψουμε για τη σχέση μας. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Βλέπεις στον Χρήστο τον πατέρα των παιδιών σου;

Ξεκάθαρα. Δεν έχω γίνει μητέρα αλλά πιστεύω ότι για να προχωρήσει κάποιος στη δημιουργία οικογένειας πρέπει να είναι σίγουρος ότι είναι καλά με τον άνθρωπό του, ώστε να μπορούν να ξεπερνούν τα προβλήματα που θα συναντήσουν. Πρέπει πρώτα από όλα με τον σύντροφό σου να επικοινωνείς, να σέβεται ο ένας τον άλλο και να νιώθεις ότι θέλεις να είναι ο συνοδοιπόρος σου στη ζωή.

Φαντάζεσαι τον Χρήστο ως τον ιδανικό συνοδοιπόρο;

Ξεκάθαρα ναι. Κι αυτό το ένιωσα πριν ακόμα να είμαστε μαζί. Ξέρω ότι είναι μικρό το διάστημα που είμαστε ζευγάρι, αλλά είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορώ να κρύψω.

Νιώθεις ότι ερωτεύτηκες τον καλύτερό σου φίλο;

Ναι!

Πηγή φωτό: ΟΚ! – Ολυμπία Κρασαγάκη