Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δράσεις που διοργάνωσε ο Αθλητικός όμιλος «Αετός» Ρίου το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο πρωί διεξήχθη το τουρνουά αγάπης υπέρ του Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», που μάχεται τον καρκίνο στα παιδιά και του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή», του Πανεπιστημίου Πατρών στο γήπεδο του Αετού Ρίου.
Παρών εκ μέρους της «Φλόγας» ήταν οι κυρίες Ράνια Σπυροπούλου και Σόφη Τζακώστα, ο κ. Γιώργος Σπυρόπουλος ενώ συνέδραμε τα μέγιστα με την απλόχερη εθελοντική προσφορά της η εκπρόσωπος στην Πάτρα του Σωματείου «Καλλιπάτειρα», Μαρία Μανουσάκη - Μαλλιώρη.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου μαζί με την κ. Μανουσάκη, παρέλαβαν τη φανέλα της ερασιτεχνικής ομάδας «Αετός» Ρίου Α.Ο., που φέρει το λογότυπο της «Φλόγας».

Εκτός από την ενημέρωση για τον καρκίνο στα παιδιά οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τον κουμπαρά του Συλλόγου με την αθρόα συμμετοχή τους στο εορταστικό παζάρι που είχε στηθεί στον Χώρο της ομάδας.
Συμμετείχαν για το σκοπό αυτό τα σωματεία της «Θύελλας» Αιγίου και της «Αχαϊκής» τα οποία η διοίκηση του «Αετού» ευχαριστεί θερμά που συμμετείχαν και πλαισίωσαν με χαρά όλες τις δράσεις!
Παράλληλα το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διεξήχθη από την ομάδα μια πρωτοποριακή ενημερωτική και βιωματική ημερίδα περί διατροφής των αθλητών αλλά και επαναφοράς τους στην αθλητική δράση στην μετά covid 19 εποχή.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με την πραγματοποίηση του δεύτερου μέρους ενός βιωματικού πρωινού που οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να ετοιμάσουν και να απολαύσουν οι ίδιοι υπό την καθοδήγηση της Διαιτολόγου-Διατροφολόγου της ομάδας μας Αθηνάς Βγενοπούλου.
«Ευχαριστούμε θερμά όσους πάνω από όλα με αγάπη συνέπραξαν στο έργο μας και υποσχόμαστε να επαναλάβουμε σύντομα τις παραπάνω δράσεις καθώς και νέες!

Παραμένουμε πλάι στον Σύλλογο «Φλόγα» στηρίζοντας και προβάλλοντας το έργο του. Στηρίζουμε και διαχέουμε το μήνυμα του ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή» με στόχο να συμβάλουμε να βρεθούν συμβατοί δότες μυελού των οστών για τους πάσχοντες που αναμένουν το πολύτιμο δώρο ζωής στην κλίνη κάποιου νοσοκομείου.
Συνεχίζουμε με απτές δράσεις υποστηρίζοντας το έργο των γονέων να εκπαιδεύουμε τους μικρούς αθλητές μας σε ένα υγιή τρόπο ζωής που θα είναι εφόδιο για το μέλλον και παράλληλα τους διδάσκουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο» επισημαίνει η διοίκηση του «Αετού Ρίου Α.Ο.».
Οι εκπρόσωποι της «Φλόγας» εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες τονίζοντας ότι «ο αγώνας για ζωή των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους είναι πιο ελαφρύς όταν αισθάνονται ότι έχουν δίπλα τους συνοδοιπόρους σε αυτόν τον δύσκολο Γολγοθά».

Η διοίκηση του «Αετού Ρίου Α.Ο.» τονίζει ότι: «Στον Αετό Ρίου πιστεύουμε πως το ποδόσφαιρο παίζεται εξίσου εντός και εκτός γηπέδου και είναι πολλά περισσότερα από μια μπάλα που κυλάει» και εύχεται από καρδιάς καλές γιορτές με υγεία σε όλους.