Συστατικά

800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
6 φέτες ψωμί
2 αβγά
Μαϊντανό
1 κουτ. του γλυκού κύμινο
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Για γέμιση:

3 αβγά, βρασμένα καλά
1 ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες
200 γρ. κίτρινο τυρί, μαλακό
100 γρ. μπέικον

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα μπολ, ανακατεύεις τον κιμά που έχεις ξεπαγώσει και φορώντας τα γατάκια σου αρχίζεις να ζυμώνεις αρκετά καλά.
Σε ένα ταψί με λίγη λαδόκολλα που έχεις ραντίσει με ελαιόλαδο, απλώνεις τον ζυμωμένο κιμά και τον τοποθετείς σε όλη την έκταση του ταψιού.
Στο κέντρο της ζύμης, τοποθετείς πρώτα τα αβγά κομμένα σε ροδέλες, το τυρί σε φέτες και το μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Τυλίγεις τον κιμά σε σχήμα σφαιρικό, ρολού.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα στους 200 βαθμούς C.

Πηγή: tlife.gr