Ο Γιώργος Παπαδάκης έπειτα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τηλεόραση ήρθε όπως όλα δείχνουν η ώρα να αποσυρθεί.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να έρθει το τέλος, αλλά δεν είχε αναφέρει πότε θα γίνει αυτό. «Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι. Τέλος δεν θα έρθει. Γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα το τέλος του παρουσιαστή από τον ΑΝΤ1 θα έρθει πολύ σύντομα. Ήδη στο κανάλι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη με πληροφορίες να θέλουν γυναίκα να παίρνει τη θέση του.

Στο στόχαστρο του καναλιού βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη που βλέπει ανοδική πορεία στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα.

Εκτός εκπομπής όλη την εβδομάδα
Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής βγήκε μέσω skype από το σπίτι του και εξήγησε τι συμβαίνει με το συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.
O Γιώργος Γρηγοριάδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες του να βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα στα σπίτια τους και στην θέση τους να βρίσκονται προσωρινοί αντικαταστάτες.

«Τελικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετά από αλλεπάλληλα τεστ είναι θετικός. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν ο μικρός του γιος νόσησε. Μπήκε σε καραντίνα, δεν τον είχαμε και εμείς τις προηγούμενες μέρες, έκανε τεστ μοριακά και rapid, έβγαιναν όλα αρνητικά. Τη Δευτέρα όμως που ήρθε για εκπομπή βγήκε θετικό. Πανικοβληθήκαμε και εμείς. Κάνει δεύτερο μοριακό τεστ χθες και βγήκε θετικό. Ο Γιώργος νοσεί, του ευχόμαστε περαστικά και εμείς κάνουμε αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και ελπίζουμε να μην νοσήσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.