Την Ζωή Κρονάκη υποδέχθηκε η Μαντώ Γαστεράτου στο σπίτι της, το απόγευμα του Σαββάτου, για λογαριασμό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και το μπούλινγκ που βίωσε από τα παιδιά στο σχολείο για την εμφάνιση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι τον εαυτό μου να μιμείται τον εαυτό μου, να φοράει τα ρούχα του αδελφού το. Ήμουν ένα παιδί που δεν προτιμούσε να παίζει με κούκλες αλλά με ποδήλατα, αμαξάκια και αυτά που λέμε αγορίστικα παιχνίδια. Ξέρω ότι αυτό μου στοίχισε μια περίοδο της ζωής μου».

«Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα στο σχολείο. Αποφάσισα να κουρέψω τα μαλλιά μου αγορίστικα και θυμάμαι ότι οι πρώτες αντιδράσεις στο σχολείο ήταν να με ρωτάνε πολλές φορές τα παιδιά αν είμαι αγόρι ή κορίτσι».

«Θυμάμαι την ώρα της προσευχής, που συγκεντρωνώμασταν στο προάυλιο, την ημέρα του Αγιασμούς που τα κορίτσια έμπαιναν μπροστά και τα αγόρια πίσω. Εγώ είχα πάει στην τελευταία σειρά με τα κορίτσια και είχε έρθει ένας καθηγητής να με πιάσει από την φαβορίτα. Καθώς με ταρακουνούσε και μου έλεγε «τι σου είπα ρε; Τα αγόρια είναι πίσω! Τα αγόρια είναι πίσω». Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα από τον πόνο να του πω πως δεν είμαι αγόρι αλλά κορίτσι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην Ζωή Κρονάκη.