Την Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA το Σάββατο. Εν όψει των νέων της εμφανίσεων, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την πρόταση που ήρθε από το θέατρο Παλλάς, την σχέση με τις κόρες της καθώς και το επερχόμενο X Factor.

Ειδικότερα, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «για 34 έτη η δουλειά μου είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο μαγικό και έντονο που όταν τελείωσε, ευτυχώς το είχα δηλώσει, η ευχή μου ήταν να το συνεχίσω και ήρθε μπροστά μου η πρόταση για το Παλλάς».

Όσον αφορά το κεφάλαιο X-Factor, που φήμες την ήθελαν ακόμα και στην παρουσίαση του, η Νατάσα Θεοδωρίδου ήρθε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα. «Δεν θα γίνει αυτό με το X Factor, δεν θα γίνει! Γιατί νομίζω ότι εγώ το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε… Φταίω εγώ, παίρνω την ευθύνη. Δεν είπα τίποτα για αυτό. Είπα απλά ότι μου έγινε μια πρόταση, που όντως μου έγινε για να πάω στην κριτική επιτροπή Τόσα χρόνια όμως λέω πως δεν θα το κάνω αυτό ποτέ και θέλω να είμαι συνεπής. Δεν το λέω απλά για να το λέω, αλλά το εννοώ. Και είπα εγώ η καημενούλα, η δύστυχη πως «εντάξει, αν έκανα κάτι θα ήταν στην παρουσίαση ρε παιδί μου γιατί είναι λαμπερή και δεν έχεις ευθύνες». Δεν είναι δηλαδή ότι μου το πρότεινε κάποιος, απλά εγώ έτσι το σκέφτηκα».

Επίσης, η Νατάσα θεοδωρίδου εξήγησε πως έχει αλλάξει ο τρόπος διασκέδασης τα τελευταία χρόνια καθώς «ηλικιακά έχει μικρύνει το κοινό που βγαίνει έξω στα μαγαζιά, αλλά αυτό είναι νομοτελειακό και συμβαίνει πάντα σε όλες τις εποχές».