Στα «λευκά» ντύθηκε ολόκληρη σχεδόν η χώρα, με την κακοκαιρία Κάρμελ να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αν και οι φωτογραφίες που «έρχονται» από διάφορα σημεία της χώρας με χιονισμένα τοπία είναι πραγματικά εντυπωσιακές, αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί εξαιτίας του χιονιού.

«Διακοπή ρεύματος σημειώνεται αυτή την ώρα σε Κήρινθο, Μαντούδι, Προκόπι, Πήλι, Βλαχιά και Δαφνούσα καθώς έχει πέσει κολόνα μέσης τάσης στη θέση Πάλιουριας Ευβοίας», όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της χιονόπτωσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα της λεωφόρου Πάρνηθος και της οδού Φυλής. Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα της λεωφόρου Πάρνηθος προς το καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ και η οδός Φυλής, στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Προβλήματα και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου έχει προκαλέσει η συνεχής χιονόπτωση.

Στην Αρκαδία, με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία από το 20ο έως το 35ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεωνιδίου - Κοσμά. Επίσης από το 25ο έως το 42ο χιλιόμετρο της οδού Λεονιδιου - Πελετών-Μαρίου.

Στην Κορινθία στη επαρχιακή οδό Κιάτου - Γκούρα-Καδτάνης (από το 16ο χιλιόμετρο) και από το 4ο έως το 14ο χιλιόμετρο στην οδό Γκουρας-Γρεβενίου.

Στη Μεσσηνία με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία, από το 32ο έως το 42ο χιλιόμετρο Καλαμάτας-Σπάρτης, μέσω Ταΰγέτου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, evianews.com, επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ατόμου, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Στενή Ευβοίας με αίσιο τέλος.