Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» μίλησε ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που έφερε στη δημοσιότητα την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Είναι αρκετά καλά η κοπέλα αν αναλογιστεί κανείς το τι συμβαίνει. Είναι αρκετά μόνη της αλλά έχει και δίπλα της κόσμο να την στηρίξει, κυρίως φίλοι. Το στενό οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζει να μην γνωρίζει», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε για το πώς τον προσέγγισε η κοπέλα, σημειώνοντας ότι η γνωριμία τους «είναι φρέσκια»: «Μας συνέδεσε κοινή μας φίλη και η κοπέλα με ενημέρωσε για όλα. Και εγώ έκανα αυτό που κάνω πάντα, ήμουν εκεί για να την ακούσω και να την στηρίξω. Ήταν φοβισμένη γιατί δεν ήθελε να αποκαλυφθούν τα στοιχεία της και από την άλλη γιατί απέναντί της είχε δημόσιο πρόσωπο. Σκεφτόταν να το βγάλει δημοσία, απλά οι επαφές που έκανε τότε δεν την κάλυπταν να νιώθει ασφάλεια».

Ο Ηλίας Γκιώνης είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν επανόρθωσε εμπράκτως, όπως ο ίδιος είπε, αφού το υλικό υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο τόσο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, όσο και στο μπλογκ του ίδιου του παρουσιαστή. Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία, ότι μετά την πρώτη μήνυση της κοπέλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αυτός ανέβασε και άλλο ευαίσθητο υλικό: «Ο Στάθης ανέβασε και άλλο βίντεο αφού η κοπέλα είχε κάνει τη μήνυση».

Όσο για το αν οι υπόλοιποι των Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Ηλίας Γκιώνης απαντά: «Μου φτάνει ό,τι είπε η κοπέλα. Ξέρει καλύτερα για το αν γνώριζαν ή όχι. Εμένα μου φτάνει αυτό που μου λέει».