Σε ανακοίνωση στο Indymedia αναφέρονται τα εξής:

Το νήμα των κοινωνικών αγώνων ξεδιπλώνεται και διευρύνει τον ιστορικό κύκλο. Η επαναστατική πράξη προχωράει την συνειδητοποίηση ένα βήμα πιο πέρα. Ανοίγει δρόμους κόντρα στη λήθη, στην απαξίωση, στην διαστρευλωμένη και ελλειπή ιστορική-κοινωνική μνήμη, στην ισοπέδωση και στον εκφασισμό. Στον αέναο κύκλο του κοινωνικού αγώνα οι πράξεις διαμορφώνουν συνειδήσεις και οι συνειδήσεις επαναστατική στρατηγική. Αντίστοιχα με τα ξερονήσια, τα βασανιστήρια, τις εκτελέσεις και την τρομοκρατία του χθες, το καθεστώς σήμερα συνεχίζει εξωραϊσμένη την ίδια πρακτική. Δολοφονεί, φυλακίζει, ξυλοκοπέι, φακελώνει, τρομοκρατεί. Η πανδημία είναι ευκαιρία για τα νέα ιδιώνυμα και τους σύγχρονους ''λεπρούς''.

Τότε και τώρα η απάντηση πρέπει να είναι η ίδια. Επιτεθήκαμε τα ξημερώματα της Κυριακής 5/12 στο Α.Τ. στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας αφενός τιμώντας την μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αφετέρου σαν το ελάχιστο για την πρόσφατη δολοφονία από τα κρατικά σκυλιά του Νίκου Σαμπάνη.

Κλείνουμε το μάτι σε όσα άτομα νιώθουν ευθυμία στο άκουσμα τέτοιων ενεργειών. Αλληλεγγύη και δύναμη στους δύο προφυλακιστέους για αντίστοιχη επίθεση.Πόλεμος τώρα και πάντα σε κράτος και αφεντικά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

..τέχνη με τις φωτιές,η λάμψη της αγάπης είναι εδώ,ο κόσμος δεν κερδίζεται με προσευχές....

ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ