Το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο υποδέχεται τις χριστουγεννιάτικες μέρες με δύο εορταστικά προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους.
Την Δευτέρα 20 και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, 18:00 - 21:00, τα παιδιά (από 6 ετών και πάνω) θα περάσουν ξεχωριστά και δημιουργικά στο πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο Παναγιωτόπουλου στο κέντρο της πόλης.
Θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο αλλά και στο Μουσείο Ψηφιακών Εκθεμάτων Αιγιαλείας, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις παραμυθιών, να κάνουν χειροτεχνίες, να μάθουν πως γιορτάζονταν τα Χριστούγεννα στο Αίγιο αλλά και πως γιορτάζονται τα Χριστούγεννα στον κόσμο καθώς και να στολίσουν το «δέντρο των ευχών» με έναν μοναδικό τρόπο.
Περιορισμένος αριθμός συμμετοχής λόγω covid-19. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6947211653.
Στο κτίριο Παναγιωτόπουλου εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του covid-19 τόσο για την ασφάλεια των επισκεπτών και όσο και των εργαζομένων του.

Τι πρέπει να γνωρίζεται πριν την συμμετοχή σας

Για γονείς: σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή, κατά την επίσκεψή σας στο χώρο θα πρέπει να επιδεικνύετε, μαζί με ταυτότητα:
(α) πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον 14 ημερών, ή (β) πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).
Τα παιδιά μπορούν, εναλλακτικά, να προσκομίζουν δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.
- Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους από επισκέπτες και εργαζόμενους.
- Τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου.