Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει τον δικό της αγώνα αποκατάστασης των τραυμάτων που της άφησε η επίθεση με βιτριόλι, ένας αγώνας που θα κρατήσει αρκετό καιρό. Στην εκδήλωση που έγινε για την ίδια το βράδυ της Πέμπτης, πολλά πρόσωπα της showbiz ήταν εκεί.

Εκεί ήταν φυσικά και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία στέκεται δίπλα της όλον αυτόν τον καιρό και μάλιστα την συνόδεψε πρόσφατα στο Κέντρο Υδροθεραπείας του Παρισιού, μια εξειδικευμένη μονάδα για εγκαυματίες προκειμένου να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της. Σύμφωνα με όσα δήλωσε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στους δημοσιογράφους, η Αννίτα Ναθαναήλ:

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια. Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, η Ιωάννα, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα.

Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Το δεξί της χέρι δεν σηκώνεται ψηλά όπως σε εμάς».