Καλεσμένος στο [email protected] βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει το δίδυμο της εκπομπής. Ανάμεσα σε άλλα, ο αγαπημένος δημιουργός αναφέρθηκε στους Ράδιο Αρβύλα και την πολύκροτη υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Ράδιο Αρβύλα δυστυχώς τώρα περνάνε όλον αυτόν τον κλυδωνισμό. Τους εύχομαι, γιατί πρέπει να δίνουμε και ένα μήνυμα, καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη».

«Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου! Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δεν θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις… Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή την δύστυχη και δύσμοιρη, που με αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο».

«Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για τον φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, την σκοτεινή του πλευρά δεν θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να την μεγεθύνουμε και να την δούμε πραγματικά. Έτσι, πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται» συμπλήρωσε ο δημιουργός των επιτυχιών στο STAR.