Τους προβληματισμούς και τα συμπεράσματα του τελευταίου της 24ώρου θέλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου να μοιραστεί, το απόγευμα της Τετάρτης, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στόχος της δημοφιλούς παρουσιάστριας ήταν, βεβαίως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η πολύκροτη ενέργεια που έκανε εις βάρος πρώην συντρόφου του.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου διατυπώνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως «ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι με σεξιστικό περιεχόμενο ( σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσης) επί 10 ολόκληρα χρόνια! (Κι αυτό είναι καταγεγραμμένο στη δικογραφία εδώ και διετία!) Επίσης στους κύκλους της Θεσσαλονίκης, μιλούν για γνωστή και μακροχρόνια αήθη και σεξιστική συμπεριφορά εκ μέρους του. Μήπως κάποιοι κοιμούνται με τα τσαρούχια? Ή μάλλον για την ακρίβεια, με τα…άρβυλα?».

«Ενώ η συγκεκριμένη μήνυση έχει γίνει από το ’19, στο μεταγενέστερο διάστημα ο δράστης ανέβασε κι άλλο βίντεο με το θύμα. Πότε θα αποκτήσει αντανακλαστικά το ποινικό δίκαιο της χώρας που αφήνει την όποια κοπέλα, ή το όποιο θύμα, να εκτίθεται επί μακρόν και άβουλα σε δημόσια θέα, έρμαιο των εκδικητικών ή σεξιστικών κινήτρων του κάθε διαταραγμένου?» συμπληρώνει η παρουσιάστρια. «Ακόμη και να καταδικαστεί σε τεράστιο χρηματικό ποσό για ηθική βλάβη της παθούσης, για μένα-ως ποινικολόγο (και φοβούμαι και για την ίδια) η βλάβη της είναι ανήκεστος».

«Οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο και δημόσια άποψη, έχουν και μεγαλύτερη ευθύνη! Μήπως τα κανάλια (τα ΜΜΕ γενικότερα), θα πρέπει να έχουν πιο βαθιά κριτήρια για το ποιόν των ανθρώπων που τους αναθέτουν εκπομπές? Διότι η φράση του Ιούλιου Καίσαρα στη δεύτερη σύζυγό του Πομπηία Σύλλα «ή γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται» , εν προκειμένω λειτουργούσε σε αντιστροφή: Η «γυναίκα» του Καίσαρα, φαινόταν τίμια αλλά δεν ήταν! Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα! Κακοτοπιές παραμονεύουν παντού! Είτε περπατάς πάνω σε αλλαζονικές ψηλοτάκουνες γόβες, είτε ποδοπατάς συναισθήματα με τις …χοντροκομμένες σου ΑΡΒΎΛΕΣ» καταλήγει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο μήνυμα της.