Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν ο Θάνος Δημητρίου. Το μοντέλο που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό κύκλο του GNTM, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τσιγγάνικη καταγωγή του.

«Αυτό το οφείλω σε μεγάλο βαθμό στη μητέρα μου γιατί από μικρός που ήμουν, με έβαζε κάτω και μου μιλούσε. Οπότε, όλα αυτά βγαίνουν στην πορεία ενός ανθρώπου. Αν έκρυβα την καταγωγή μου, θα μου έλεγαν “γιατί το κρύβεις;” οι τσιγγάνοι, ενώ αν δεν το έκρυβα και το πουλούσα θα μου έλεγαν… Οπότε, ίσα βάρκα ίσα νερά, τόσο όσο», είπε αρχικά ο Θάνος Δημητρίου.

Ο Θάνος Δημητρίου είπε επίσης: «Μέχρι τα 15 μου πέρασα μια φάση που υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν αν πρέπει να το πω. Στο δημοτικό τα παιδάκια δεν με καλούσαν στα πάρτι, όταν μάθαιναν ότι είμαι τσιγγάνος. Πιο πριν κάναμε παρέα. Είναι η προκατάληψη που είχαν οι γονείς, αυτό κυρίως. Φαντάζομαι ότι ένα παιδί 10 χρονών δεν έχει την κριτική σκέψη, πιο πολύ θα πάρει ότι του πει η οικογένειά του».

«Πλέον με μεγάλη μου χαρά βλέπω βήματα εξέλιξης και προόδου. Εγώ νιώθω περήφανος, κι ελπίζω και η μητέρα μου, που όλο αυτό δεν μου βγήκε σε μια επιθετικότητα όλο αυτό», πρόσθεσε επίσης ο Θάνος Δημητρίου.