Πτώση έφεραν τα νέα μέτρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, όμως από την άλλη δεν έφεραν την καταστροφή, γεγονός που δείχνει ότι το κοινό έχει ξεκινήσει να προσαρμόζεται με τις νέες συνθήκες που από ότι φαίνεται θα επικρατούν για αρκετό καιρό ακόμα.

Το μπλόκο στους ανεμβολίαστους, ακόμα και με την επίδειξη αρνητικού rapid test, προκάλεσε αρχικά μία ζημιά στην κίνηση των κινηματογραφικών αιθουσών της Πάτρας, όμως, στη συνέχεια τα πράγματα εξισορροπήστηκαν σε έναν βαθμό.

Το γεγονός αυτό οφείλεται αφενός στην αύξηση των εμβολιασμών, αφετέρου στην νέα νοοτροπία που πλέον έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται για όλους τους κλειστούς χώρους που θέλει άπαντες σε αυτούς να είναι εμβολιασμένοι.

«Τα μέτρα σίγουρα επηρέασαν την κίνηση στις κινηματογραφικές αίθουσες και γενικότερα στους χώρους θεάματος. Ειδικότερα το μέτρο με το μπλόκο στους ανεμβολίαστους ακόμα και με την επίδειξη rapid test ήταν κάτι που μας επηρέασε αρνητικά» αναφέρει στο patrasevents.gr o υπεύθυνος των Odeon στην Veso Mare Αλέξης Μπιτούνης.  

Πλέον όμως μπαίνουμε σε μία εορταστική περίοδο και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα πάνε σινεμά για να δουν την αγαπημένη τους ταινία θεωρώντας τον κινηματογράφο σαν μία από τις αγαπημένες ψυχαγωγικές ενασχολήσεις που με τον δικό του ξεχωριστό πάντα τρόπο σε βάζει στο κλίμα των γιορτών.

 

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τον "Spider-Man"

Στα Odeon άλλωστε ξεκινάει η προβολή της νέας ταινίας του Spider-Man για την οποία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό με αρκετές κρατήσεις, ενώ αυξημένο είναι το ενδιαφέρον και για το παιδικό φιλμ "Sing 2".

Αρκετά καλά πάντως τα πήγε εμπορικά η ταινία για τα Καλάβρυτα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Καλαβρυτινούς, με όλο αυτόν τον ντόρο που έγινε γύρω από το φιλμ να ωθεί το κοινό να πάει να την δει (έτσι αποδείχτηκε στην πράξη τουλάχιστον), ενώ μεγάλο παραμένει κλασικά το ενδιαφέρον για τις παιδικές ταινίες με τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν μαζί με τους γονείς τους για να τις απολαύσουν.