Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών, η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται στο Κουκούλι, στο γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος το Σάββατο στις 6:00 μ.μ. τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, την ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Στον αγώνα του α' γύρου στο Καματερό η Πατρινή ομάδα είχε ηττηθεί με σκορ 23-22.

Στον αγώνα του Σαββάτου επιστρέφει μετά από αρκετές αγωνιστικές ο τερματοφύλακας Τάσος Διαμαντόπουλος και ο τραυματίας Παναγιώτης Παναγιωταρόπουλος, ενώ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Ναύπλιο, οι " μικροί" του Γιάννη Παπαγιαννοπούλου και της Βάσως Βουκελάτου δείχνουν συνέπεια, χαρακτήρα και σταθερότητα στο παιχνίδι τους, κάτι τους καθιστά ανταγωνιστικούς, χωρίς να φοβούνται οποιονδήποτε αντίπαλο, σε όποια βαθμολογική θέση κι αν βρίσκεται, παρότι το νεαρό της ηλικίας τους. Η ‘’ δαιμονιώδη ‘’ αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται ‘’ τα παιδιά από την Πάτρα ‘’, σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα που έδειξαν μέσα στην σκληρή έδρα του Ναυπλίου και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, αναδεικνύει την δουλειά που γίνεται και δεν είναι τυχαία η βαθμολογική θέση που βρίσκονται.

Ο 19χρονος αθλητής της ομάδας Χαράλαμπος Παντός (διακρίνεται στην φωτογραφία ενώ πραγματοποιεί σουτ) δηλώνει σχετικά: "τόσο εμένα όσο και τους συναθλητές μου μας έχει πεισμώσει το γεγονός της ήττας στον α΄ γύρου στον Λεωνίδα και ιδιαίτερα ο τρόπος που χάσαμε έναν αγώνα μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Αυτό και μόνον μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον αγώνα του Σαββάτου και δεν ‘’ βλέπουμε ‘’ άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Οι προπονητές της ομάδας μας έχουν προσδώσει σε όλους μας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και μπορούμε είτε μεμονωμένα είτε ως σύνολο να ενεργούμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο παιχνίδι μας. Δεν νομίζω να έχουμε να φοβηθούμε τον αντίπαλό μας σε κάτι, ξέρουμε όλες τις αδυναμίες του, εκεί θα χτυπήσουμε πρωτίστως και είμαι σίγουρος ότι η νίκη θα είναι δικιά μας. Μπορεί οι αντίπαλοι μας να έχουν την εμπειρία και τον δυναμισμό, αλλά αφού περάσαμε μέσα από την σκληρή έδρα του Ναυπλίου έχουμε ‘’ διδαχθεί το μάθημα ‘’ και δεν νομίζω να μας ξανά γίνει ‘’ πάθημα ‘’.

Καλώ όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης να προσέλθουν στο γήπεδο να απολαύσουν έναν ποιοτικό αγώνα από δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία και να μας ενισχύσουν με την θετική τους ενέργεια να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης".